Ansiktspleie

Microdermabrasion

Microdermabrasion er en mekanisk “slipping” av huden som gir skånsom rens kun av ytterste lag på huden. Behandlingen er utført med en spesiell diamant som slipper bort døde hudceller, misfarging eller arr, uten å bryte opp huden. All urenheter som slites bort samles bort i et spesielt filter koblet via vakuum inn i maskinen.

Studier har vist at Microdermabrasia øker kollagen og elastin produksjon i huden som dermed gjør ytre hud lag tykkere og mer elastisk. Hudpleie med Microdermabrasion renser og stimulerer huden til selvfornyelse. Denne behandlingen anbefales også som en effektiv måte å forberede huden før peeling/ syrebehandlinger.

Les mer…

Kjemiske peelinger

Den raskeste og mest effektive hudfornyelsen oppnår du gjennom ansiktsbehandlinger med forskjellige fruktsyrer, såkalt kjemisk peeling. Syrene løser opp døde hudceller, bidrar til utvikling av nye celler og forbedrer fuktproduksjon og produksjon av hudens ”byggesten,” kollagen. Vi velger fruktsyrene med utgangspunkt i hudtypen din og de behovene akkurat din hud har. Effekten er merkbar etter kort tid.

Bivirkninger

Behandlingen tolereres av de fleste svært godt. Det er viktig å bruke høy solbeskyttelse i en uke. Lettere irritasjon kan reduseres ved bruk av fuktighetskrem.

Hva er Glycol Peel?

Glycol Peel er en fruktsyrebehandling og betegnes som en overflatisk peeling. Glykolsyre utvinnes fra sukkerrør og er en av de minste alfahydroksy-syrene. Størrelsen gjør at den lett kan trekke ned i huden og styrke bindevevet og øke produksjonen av hyaluronsyre.

Glykolsyre virker i det øverste cellelaget i Epidermis (stratum corneum). Bindingene mellom hudcellene i overhuden blir svekket og gir en lett avskalling av huden. Laget med levende hudceller blir tykkere mens laget med døde hudceller blir tynnere. Dette fører til en glattere, renere og stammere hud. Glycolsyre kan i noen grad jevne ut pigmentering. I høye konsentrasjoner kan behandlingen avbleke brune aldersflekker.

Behandlingen passer til alle hudtyper. Alfahydroksysyrer har god effekt mot hudaldring og urenheter. De med tydelig solpåvirket hud har generelt svært god effekt av fruktsyrer.

Hvilken konsentrasjon man velger avhenger av hudproblemet man behandler.

Hvordan reagerer huden på Glycol peeling?

Huden vil se lett “solbrent” ut rett etter behandlingen. Dette varer i 1-5 dager avhengig av hvilken konsentrasjon som brukes. Det anbefales å bruke en fuktighetskrem inntil rødhet har gitt seg. Best resultat oppnås om man kombinerer penslinger på klinikk med hjemmebehandling.

Etter noen behandlinger, i kombinasjon med gode produkter, vil huden få mer glød, minskede porer/akne samt forbedring av arr – i tillegg til å redusere rynker.

Bivirkninger

Behandlingen tolereres av de fleste svært godt. Det er viktig å bruke høy solbeskyttelse i en uke. Lettere irritasjon kan reduseres ved bruk av fuktighetskrem.

Glycol peeling kan ikke utføres på:

 • Kunder som har brukt isotretinoin/Roaccutane de siste tolv månedene
 • Aktiv herpes simplex eller andre hudinfeksjoner
 • Sår, eksem og psoriasis i behandlingsområdet.

Ved kjemisk peeling benyttes syrer med rett styrke og pH- tilpasset din hud. Hos Corpus Novus benyttes kjemiske peelinger fra SkinCeuticals. Ved behandling vil også terapeuten gi veiledning til hvordan du best kan pleie huden hjemme. Etter noen behandlinger, i kombinasjon med gode produkter, vil huden få mer glød, minskede porer/akne samt forbedring av arr – i tillegg til å redusere rynker.

Merk at en kan oppleve lett flassing de påfølgende dagene etter behandling.

Kjemisk peeling passer for deg som:

 • Ønsker generell hudforbedring
 • Sliter med store porer/urenheter
 • Har tørr hud og synlige rynker
 • Har pigmentert hud/solskader
 • Har Melasma
 • Har akne/akne-arr
 • Ønsker en jevnere hudtone

Kjemisk peeling skal ikke utføres hvis du er/har:

 • Gravid/ammer
 • Herpes simplex
 • Åpne sår/infeksjon i huden
 • Går på/har nylig tatt Isotretinoin
 • Behandles med cellegift eller stråling

HUSK! Behandlingene gjør huden mer sensitiv for sol enn den vanligvis er. Du bør derfor unngå soleksponering den første uken etter behandlingen.

Les mer…

Microneedling

I en microneedling-behandling benyttes en liten penn med syltynne nåler som stikker mikrohull i huden. Huden opplever hullene som skader og aktiverer sin naturlige reparasjonsmekanisme. Dette stimulerer til økt produksjon av kollagen og elastin. Resultatet er en fornyelse av huden fra innsiden og ut.

Hva skjer før- under og etter behandlingen?

Aller først utføres en konsultasjon med hudanalyse. Du får veiledning, og en behandlingsplan for å kunne oppnå forventet resultat.
Etter microneedlingen påføres et høykonsentrert serum på hudens overflate, som nå står åpen for penetrering. Sammen med en spesialmaske tilpasset din hudtype vil huden nå roe seg ned. Etterpå påføres et hyaluronsyrekonsentrat som plumper opp huden og til slutt et solfilter. Behandlingen er nærmest smertefri, men et svakt ubehag kan merkes der hvor huden er tynnest. Du kan gå tilbake på jobb samme dag, men huden vil føles noe stiv og hudtonen blir litt rød, som ved lett solbrenthet.

Resultat og behandlingsområder

Du ser resultater med en gang, men det endelige resultatet kommer over tid etter hvert som huden fornyer seg selv. Du vil etter 6 til 10 uker merke at huden er blitt fastere, rynker mindre synlig, porene finere og hudens generelle tilstand bedre. Behandlingen kan utføres på hele ansiktet, halsen, utringningen og andre områder som trenger et løft.

Hvor mange behandlinger anbefales?

For optimalt resultat anbefaler vi å ta en kur på 6 ganger.

(Det bør gå 2-3 uker mellom hver behandling).

Hvem passer den for?

Microneedling passer alle hudtyper og hudfarger så lenge huden er frisk og hel.

Kontraindikasjoner

Vi behandler ikke dersom du har munnsår, vorter, diabetes, hudkreft, allergi mot nikkel/kirurgisk stål, bruker blodfortynnende medisiner, er gravid/ammende eller har brukt Isotretinoin eller cellegift siste året.

Les mer…

Skinboosting

Varioderm skinboosters er en unik behandling som gjenfukter huden på dypet, forbedrer hudens kvalitet og gir en naturlig glød.

Hyaluronsyre er et sukkermolekyl som finnes i alle levende organismer og som har den unike egenskapen at det binder vann. Varioderm består av en spesielt utformet hyaluronsyre som forblir lenge i huden, i motsetning til kroppens egen hyaluronsyre.

Hvordan foregår behandlingen?

Varioderm skinboosters injiseres i mikro-doser i huden der den binder vann og gir langvarig gjenfukting. Et typisk behandlingsprogram med Varioderm Skinboosters består av tre behandlinger med 2 til 4 ukers mellomrom.

Hvor mye man trenger varierer fra person til person.

Hvilket resultat kan man forvente?

Effekten av Varioderm skinboosters er påvist og dokumentert i flere publiserte kliniske studier. Noe effekt oppleves allerede etter første behandling, men det er etter en grunnleggende 3-behandlingskur at signifikante forbedringer av hudens elastisitet og struktur kan ses.

Varioderm skinboosters gjenskaper ikke bare fukt og balanse i huden, den gir også huden mulighet til langsomt å styrkes og bli fastere.

Behandlingsområder er:

 • Ansikt
 • Lepper
 • Hals
 • Hender
 • Armer
 • Kne
 • Akne arr
Les mer…

Filler

Hyaluronsyre er et fuktighetsbindende sukkermolekyl som finnes naturlig i kroppen. Hyaluronsyre tilfører huden fuktighet slik at huden er spenstig og elastisk. Ved aldring og ytre påvirkning (forurensing, soling, røyking) brytes hyaluronsyrenivået ned, noe som fører til at huden blir ujevn, tørr, tynnere, mister sin elastisitet og volum.

Hvordan foregår behandlingen?

Vi injiserer hyaluronsyre med en tynn nål under huden på strategiske plasser for å fylle ut rynker, forsterke ansiktskonturen og gi ekstra volum og løft. Vi bruker også hyaluronsyre til å behandle lepper, hender og hals.

Naturlig resultat

Vår filler har en glatt konsistens som flyter naturlig inn i huden. Så man er garantert et naturlig resultat med en jevn og myk hudoverflate.

Ingen nedetid

Man kan gjennoppta arbeid og andre daglige gjøremål umiddelbart etter behandlingen.

Les mer…

Rynkebehandling

I svært små og fortynnede doser kan toksiner sprøytes inn i utvalgte ansiktsmuskler for å glatte ut rynker. Toksiner blokkerer nerveimpulser til ansiktsmusklene og hindrer dem fra å trekke seg sammen. På denne måten blir den overliggende huden glatt og uten skjemmende rynker. Toksiner virker kun på de spesifikke musklene som behandles og ikke på nærliggende muskelgrupper.

Bivirkninger:

Alle behandlinger som er virksomme vil også kunne gi bivirkninger og komplikasjoner. Uønskede bivirkninger ved bruk av toksiner er imidlertid svært sjelden selv etter at produktet har vært brukt i over 10 år i 70 ulike land. Den vanligste bivirkningen er ømhet eller en liten blodutredelse på innstikkstedet. Dette går vekk i løpet av noen dager. Det finnes sjeldne tilfeller, hvis litt for mye toksiner er injisert, der muskelen som holder øvre øyelokk har blitt forbigående svekket i 1-2 uker.

Varighet:

Etter behandlingen tar det 2-3 dager før toksiner begynner å virke og 1-2 uker før man får full effekt.
En fordel med toksiner er at effekten er forbigående. Effekten på rynker varer i gjenommsnitt 3-4 måneder etter første gangs behandling. Etter dette kan man avgjøre om man ønsker å gjenta behandlingen og evt. også få behandlet andre områder. For å oppnå opptimal effekt bør man beregne å gjenta injeksjonene 2-3 ganger per år.

Smerter/bedøvelse:

Behandlingen utføres uten bedøvelse. Behandling med toksiner for rynker er forbundet med lite eller ingen ubehag. Du kjenner kun noen små stikk og litt svie i verste fall. Du kan gjenoppta arbeid og andre gjøremål umiddelbart etter behandlingen.

Les mer…

PRP

PRP står for Platelet-Rich-Plasma (plateberiket plasma) som kort fortalt betyr at aktive virkestoffer utvinnes fra ditt blod og injiseres på stedet som skal behandles.

PRP behandling mot hårtap

PRP behandling mot hårtap bremser et begynnende hårtap og stimulerer hårsekkene i hodebunnen til tettere hårvekst.

Ved behandling bruker vi blodplater, hvite blodceller, vekstfaktorer og proteiner fra ditt eget blod, til å stimulere hårsekkene i hodebunnen.

Behandlingen vil:

 • bremse hårtap stimulere til ny hårvekst
 • forsterke håret og gi tykkere hårstrå
 • forbedre hårkvaliteten

Hvordan foregår PRP behandling?

Dette er en helt naturlig behandling, der man bruker kundens eget blod. Dette gjør man ved at man tar en blodprøve med en mindre mengde  blod, som deretter sentrifugeres, slik at blodets blodplater-/stamceller blir konsentrert og høstet ut. Deretter injiseres dette i de aktuelle områdene man ønsker å behandle. PRP kan med fordel brukes sammen med dermapen og her bruker man dermapennen til å transportere serumet ned i huden.

Hvilke prosesser skjer i forbindelse med behandlingen?

PRP er en foryngende cellebehandling, som gjennom blodplater/stamceller, frigir vekstfaktorer, stimulerer til  celle fornyelse, samt produksjon av collagen og elastin. Dette medfører at huden får tilbake sin glød og fasthet. Behandlings resultatet når sin topp etter ca. 3 mnd.

Passer behandlingen for alle?

Alle hudtyper og personer over 18 år kan behandles med PRP bortsett fra  gravide og blødere. Dersom man bruker blodfortynnende medikamenter må dette formidles til behandler før behandling

Etter behandlingen?

Etter behandlingen vil man være rød og litt hoven i det behandlede området. Rødheten forsvinner som regel i løpet av de første 24 timene, hevelse etter ca. 48 timer. Blåmerker kan oppstå, disse forsvinner i løpet av 7 til 14 dager.

Hvor mange behandlinger/hyppighet?

Det anbefales 3 behandlinger for å oppnå best resultat. Resultatet er avhengig av utgangspunkt og man kan med fordel ha en vedlikeholdsbehandling i året.

Les mer…

 

Kroppspleie

Tei System

Tei system er en ny generasjon elektronisk muskelstimulator som kombinerer muskelstimulering med infrarød varmebehandling og ultralyd. Den vibrerende energien fra ultralyden gir cellene en mikromassasje som bryte ned cellulittansamlinger og løser opp fettansamlinger. Blandingen av infrarød varme, elektrostimulering og den fysiske effekten gir en stor mulighet til å arbeide mer spesifikt.

Hvor mange behandlinger/hyppighet?

For best resultat anbefales det en kur med 10 behandlinger 2 ganger i uken, deretter 1-2 oppfølgingstimer i måneden.

Hvem passer det for?

 • deg som ønsker å fjerne uønsket fett på mage, hofter, rumpe, rygg og armer.
 • deg som ønsker en kickstart på veien mot en slankere figur.
 • deg som har født barn og som ønsker å stramme opp huden og fjerner overflødig fett.

Hvordan virker det?

Du får en effektiv styrketreningsøkt samtidig som den infrarøde varmen bidrar til at elektrostøtene fra platene trenger så langt ned i huden som 3,5 centimeter. Den infrarøde varmen sørger også for at musklene er varme når den blir stimulert. Dette gjør at man oppnår en dypere og forbedret muskelsammentrekning.

Hvor mange centimeter du mister, vil variere fra person til person etter hvor mye du har å ta av. 8-10 store elektroplater festes på problemområdene med strikker.

En behandling varer i 45 min. og kan sammenlignes med en treningsøkt på flere hundre situps.

I praksis skjer det samme i musklene som ved vanlig trening på et treningsstudio. Kroppsbelastningen er imidlertid mindre, i tillegg til at huden blir strammere. Er du utrenet vil du, uansett vekt, merke at kroppen din blir fastere og mer velformet med Tei system. Du vil gå ned i klesstørrelse selv om du veier det samme. Konsentrere treningen om de kroppsområdene hvor musklene er svakest og slappest – og du vil raskt se resultater! Du vil oppleve at kroppen din blir fastere og du blir sterkere og mer opplagt.

Behandlingsomårder er:

 • Cellulitt
 • Muskeltoning
 • Intens oppstramming/ etter fødsel
 • Økt forbrenning
 • Formingsprogram
 • Muskelavslappende
 • Smertelindring
 • Passiv trening
 • Vanndrivende
 • Fettansamling
Les mer…